Itseään suurempi kunta

Evijärven Kunta

Evijärven kunta hakee kehittämisintoista koordinoijaa. Tehtävä sisältää mielenkiintoisen ja monipuolisen kokonaisuuden, joka sisältää erityisesti kunnan kehittämiseen, toiminteiden koordinointiin sekä markkinointiin ja viestintään liittyviä tehtäviä.

Kehittäjäkoordinaattori on panostus kunnan ja elinvoiman kehittämiseen sekä hankkeiden ja toiminteiden valmisteluun, koordinointiin ja toteutukseen.

Valittava henkilö on toteuttamassa kuntastrategiaa sekä hallinnoimassa ja toimeenpanemassa kunnan kehittämistehtäviä.

Kehittäjäkoordinaattorin tehtävän painotukset liittyvät vahvasti kunnan vetovoiman, elinvoiman sekä hyvinvoinnin lisäämiseen. Keskeisiä tehtäviä ovat kuntamarkkinointi ja viestintä (mukaan luettuna www- ja sähköinen media), elinkeinoelämän edistäminen ja kunta-yrittäjät-yhteistyö, tapahtumien käytännön järjestelyt ja kehittäminen sekä muut koordinointi- ja kehittämistehtävät.

Kehittäjäkoordinaattori toimii Evijärven kunnassa vahvasti monien toimintojen ja toimijatahojen yhteistyön koordinaattorina. Tehtävään valittava koordinoi monia toiminteita, kuten nuorisotoimintaa, terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä, kumppanuustoimintaa, vanhuusneuvostoa sekä elinkeinotyöryhmää.

Tärkeä painopiste on myös kehittämishankkeiden valmistelu, koordinointi ja toteutus. Kehittäjäkoordinaattori seuraa ja ohjaa kuntarahoitusta saavien hankkeiden toteutumista. Koordinaattorin toiminnassa keskeistä ovat tiiviit yhteydet yrittäjiin, järjestöihin, rahoittajiin, viranomaisiin sekä muihin sidosryhmiin.

Kehittäjäkoordinaattori osallistuu osaltaan johtoryhmän jäsenenä kunnan talousarvio- ja tilinpäätösprosesseihin.

Kehittäjäkoordinaattorin tehtävä on määräaikainen SOTE- ja maakuntauudistuksen toteutumiseen asti.
Henkilöä haetaan kahdeksi vuodeksi 1.1.2018–31.12.2019. Kehittäjäkoordinaattori toimii suoraan kunnanjohtajan alaisuudessa.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kehittämishenkisyyttä sekä hyviä neuvottelu-, vuorovaikutus- ja markkinointitaitoja. Arvostamme kehittämislähtöisyyttä, tehtävään soveltuvaa koulutusta, perehtyneisyyttä kunnallishallintoon sekä sosiaaliseen median ja elinkeinoelämän tuntemusta.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n mukaisesti. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa.
Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.
Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Evijärven kunta on savuton työpaikka.

Tehtävän hakuaika päättyy maanantaina 30.10.2017 klo 12.00.
Hakemus ja ansioluettelo tulee jättää osoitteeseen Evijärven kunta/Kunnanhallitus, Viskarinaukio 3, 62500 EVIJÄRVI tai sähköpostitse osoitteella: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Teemu Kejonen, kunnanjohtaja
044 7699 202
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kunnanhallitus 11.10.2017

Opintie esikoulusta lukioon

Evijärvellä voi käydä koko opintien esikoulusta lukioon. Evijärveltä on hyvä ponnistaa tulevaisuuteen. Toiminta-ajatus on: Tänään teemme yhdessä työtä huomista varten eilisestä ponnistaen. Lue lisää

Hyvä paikka yrittää

Pohjalainen yrittäjyys elää vahvana Evijärvellä. Kunnassa on monipuolinen ja vireä yritystoiminta. Yritteliäs asenne heijastuu myös kunnan toiminnassa ja kehittämisessä. Lue lisää

Evijärven Kunta

Tekemistä ympäri vuoden

Evijärveltä löydät tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Evijärvi on mahtava kesäkunta järviluonnon syleilyssä, jossa riittää aktiviteetteja ja toimintaa ympäri vuoden. Kurkkaa tapahtumakalenteria!

Asumisen mukavuutta Evijärvellä

Evijärveltä löydät viihtyisiä ja kodikkaita tontteja vakituiseen asumiseen ja vapaa-aikaan. Vesistöt ja rantamaisema luovat kunnasta kaiken ikäisille viihtyisän asuinpaikan ja vierailukohteen. Lue lisää

Kirjastopalvelut

Evijärvellä on tasokas kunnankirjasto, josta löydät lukemista joka lähtöön. Kirjastosta saat uutuuskirjat ja klassikot tietokirjallisuutta unohtamatta. Tule lainaamaan! Lue lisää

Klikkaa karttaa aktivoidaksesi sen

WebGarden Oy - Laadukkaat kotisivut, mainostoimisto

© Evijärven kunta 2018