Itseään suurempi kunta

Evijärven Kunta

Tervetuloa Evijärvelle!

Evijärvi on pirteä ja yritteliäs kunta, joka tarjoaa monipuoliset palvelut ja turvallisen ympäristön kauniin järviluonnon keskellä.
Kunta sijaitsee Järviseudulla, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä ruotsinkielisen Pohjanmaan rajalla, kantateiden 63 ja 68 risteyksessä.
Tule lomalle tai asetu asumaan!


Ähtäväjoen vesistöön kuuluva Evijärvi lukuisine saarineen on mitä mainioin paikka melonnan ja kalastuksen harrastamiseen.
Vanhaa uitto- ja tervareittiä seurailevan melontareitin varrella on myös useita rantautumispaikkoja laavuineen ja nuotiopaikkoineen.
Evijärvi on myös kansainvälisesti arvostettu lintuvesi. Mustatiiran, kaakkurin, kalasääsken tai muita harvinaisuuksia voi nähdä vaikkapa Jokisuunlahden lintutornista käsin.

Paikalliset yritykset ovat oman alansa erikoisosaajia, jotka seuraavat aikaansa ja kehittävät toimintaansa innovatiivisesti.
Suurin osa niistä on pieniä, yhden tai muutaman hengen yrityksiä, mutta joukossa on myös kansainvälisesti tunnettuja osaajia.
Monipuolisen ja vireän yritystoiminnan ansiota on, että evijärveläiset saavat arjessa tarvittavat tuotteet ja palvelut omasta kunnastaan.

Evijärvellä voit viettää laadukasta vapaa-aikaa viihtyisässä rantamaisemassa. Vapaa-ajanasunnoille soveltuvia vapaita tontteja löytyy Kettusaaresta, joka on Evijärven saarista suurin. Kettusaaresta on parin kilometrin venematka mantereelle, ja rantautua voi esimerkiksi keskustan venelaituriin tai Sillankorvan leirintäalueen laituriin.


 

 

 

Opintie esikoulusta lukioon

Evijärvellä voi käydä koko opintien esikoulusta lukioon. Evijärveltä on hyvä ponnistaa tulevaisuuteen. Toiminta-ajatus on: Tänään teemme yhdessä työtä huomista varten eilisestä ponnistaen. Lue lisää

Hyvä paikka yrittää

Pohjalainen yrittäjyys elää vahvana Evijärvellä. Kunnassa on monipuolinen ja vireä yritystoiminta. Yritteliäs asenne heijastuu myös kunnan toiminnassa ja kehittämisessä. Lue lisää

Evijärven Kunta

Tekemistä ympäri vuoden

Evijärveltä löydät tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Evijärvi on mahtava kesäkunta järviluonnon syleilyssä, jossa riittää aktiviteetteja ja toimintaa ympäri vuoden. Kurkkaa tapahtumakalenteria!

Asumisen mukavuutta Evijärvellä

Evijärveltä löydät viihtyisiä ja kodikkaita tontteja vakituiseen asumiseen ja vapaa-aikaan. Vesistöt ja rantamaisema luovat kunnasta kaiken ikäisille viihtyisän asuinpaikan ja vierailukohteen. Lue lisää

Kirjastopalvelut

Evijärvellä on tasokas kunnankirjasto, josta löydät lukemista joka lähtöön. Kirjastosta saat uutuuskirjat ja klassikot tietokirjallisuutta unohtamatta. Tule lainaamaan! Lue lisää

Klikkaa karttaa aktivoidaksesi sen

WebGarden Oy - Laadukkaat kotisivut, mainostoimisto

© Evijärven kunta 2018