Itseään suurempi kunta

Evijärven Kunta

Kuntavaalit 2017

Vaalipäivän 9.4.2017 äänestyspaikka on Evijärven kunnanvirastossa lautakuntien kokoushuoneessa, osoite Viskarinaukio 3. Äänestyspaikka on avoinna klo 9.00 – 20.00.

Ennakkoäänestys toimitetaan 29.3.-4.4.2017 Evijärven kunnanvirastossa lautakuntien kokoushuoneessa, osoite Viskarinaukio 3. Äänestyspaikka on avoinna arkipäivisin klo 9.00 – 17.00, lauantaina 1.4. klo 12.00 – 15.00 ja sunnuntaina 2.4. klo 12.00 – 15.00.

Ennakkoäänestäjällä tulee olla henkilöllisyystodistus mukanaan.

Laitosäänestyspaikkana on Antinrinteen palvelukeskus. Laitosäänestyspaikoissa voivat äänestää vain niissä hoidettavana olevat tai niihin otetut henkilöt.

Kotiäänestykseen on oikeutettu henkilö, jonka kyky liikkua tai toimia on siinä määrin rajoittunut, ettei hän pääse äänestys- eikä ennakkoäänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia.

Kotiäänestykseen on ilmoittauduttava kirjallisesti tai puhelimitse viimeistään tiistaina 28.3.2017 klo 16 mennessä kunnanvirastoon Pekka Suhoselle, puh 2412 3220, gsm 040 – 7699 300 tai Sinikka Isosaarelle, puh. 2412 3203. Henkilöille, jotka viime vaaleissa äänestivät kotona, lähetetään ilmoittautumislomake postitse.

Kotiäänestyksen yhteydessä voi äänestää kotiäänestykseen oikeutetun kanssa samassa taloudessa asuva omaishoitaja, joka on tehnyt omaishoitosopimuksen kunnan kanssa ja on äänioikeutettu samassa kunnassa kuin hoidettavansa.

Evijärvellä 15.2.2017

Keskusvaalilautakunta

Opintie esikoulusta lukioon

Evijärvellä voi käydä koko opintien esikoulusta lukioon. Evijärveltä on hyvä ponnistaa tulevaisuuteen. Toiminta-ajatus on: Tänään teemme yhdessä työtä huomista varten eilisestä ponnistaen. Lue lisää

Hyvä paikka yrittää

Pohjalainen yrittäjyys elää vahvana Evijärvellä. Kunnassa on monipuolinen ja vireä yritystoiminta. Yritteliäs asenne heijastuu myös kunnan toiminnassa ja kehittämisessä. Lue lisää

Evijärven Kunta

Tekemistä ympäri vuoden

Evijärveltä löydät tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Evijärvi on mahtava kesäkunta järviluonnon syleilyssä, jossa riittää aktiviteetteja ja toimintaa ympäri vuoden. Kurkkaa tapahtumakalenteria!

Asumisen mukavuutta Evijärvellä

Evijärveltä löydät viihtyisiä ja kodikkaita tontteja vakituiseen asumiseen ja vapaa-aikaan. Vesistöt ja rantamaisema luovat kunnasta kaiken ikäisille viihtyisän asuinpaikan ja vierailukohteen. Lue lisää

Kirjastopalvelut

Evijärvellä on tasokas kunnankirjasto, josta löydät lukemista joka lähtöön. Kirjastosta saat uutuuskirjat ja klassikot tietokirjallisuutta unohtamatta. Tule lainaamaan! Lue lisää

Klikkaa karttaa aktivoidaksesi sen

WebGarden Oy - Laadukkaat kotisivut, mainostoimisto

© Evijärven kunta 2018