Itseään suurempi kunta

Evijärven Kunta

Kirjasto on suljettu remontin takia ja avataan 14.5.

Kiinnioloaikana sanomalehdet ovat luettavissa kunnantalolla sen aukioloaikoina ma-pe 8.30-15.00

Ei palautuksia remontin aikana!

 

Eräpäivän lähestyessä omia lainoja voi uusia verkkokirjastossa, soittamalla kirjastoon, sähköpostitse tai samalla kun asioi muissa Eepos-kirjastoissa.
Emme pysty estämään myöhästymismaksujen kerääntymistä, mutta emme peri niitä.

 

Kirjaston uusi puhelinnumero: 0400 259105

 

Mitä mieltä olet kirjastostasi -kysely

Vastaa valtakunnalliseen kirjastokyselyyn ja voita lahjakortti kirjakauppaan!

Koko Suomessa toteutetaan yleisten kirjastojen asiakkaille kysely, jossa pyydetään arvioimaan omaa kirjastoa. Kyselyn vastauksia käytetään arvioitaessa kirjastopalvelujen toteutumista ympäri maan sekä kehitettäessä kirjaston toimintaa omassa kunnassasi ja koko maassa.

Kyselyyn voi vastata osoitteessa:
http://www.kirjastot.fi/kysely-enkat-survey

Meidän kirjasto on valitettavasti kahdeksatta kuukautta suljettu, mutta voitte arvioida jotakin muuta kirjastoa, missä olette asioineet. Tai sitten kirjastokäyttökokemuksia Evijärvellä ennen remonttisulkua.
Emme jaa tulostettuja lomakkeita, mutta jos verkossa vastaaminen ei kiinnosta ja sellaisen haluat täytettäväksi, soita kirjastoon.
Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 6 lahjakorttia kirjakauppaan.

Osallistuthan kyselyyn, mielipiteesi on tärkeä!

 

Palveluliikenne kulkee kirjaston kautta.

Palveluliikenne joka kuljettaa ihmisiä Evijärven kylistä kirkonkylälle, kulkee tarvittaessa myös kirjaston kautta. Mainitse kuskille että haluat kirjastoon.
Auto kulkee torstaisin, tilaa kyyti ja kysy lisää edeltävänä arkipäivänä klo 16.00 mennessä numerosta  045-696 0890.

Palveluliikenne Mainos 010816

 

 

 

 

 

Opintie esikoulusta lukioon

Evijärvellä voi käydä koko opintien esikoulusta lukioon. Evijärveltä on hyvä ponnistaa tulevaisuuteen. Toiminta-ajatus on: Tänään teemme yhdessä työtä huomista varten eilisestä ponnistaen. Lue lisää

Hyvä paikka yrittää

Pohjalainen yrittäjyys elää vahvana Evijärvellä. Kunnassa on monipuolinen ja vireä yritystoiminta. Yritteliäs asenne heijastuu myös kunnan toiminnassa ja kehittämisessä. Lue lisää

Evijärven Kunta

Tekemistä ympäri vuoden

Evijärveltä löydät tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Evijärvi on mahtava kesäkunta järviluonnon syleilyssä, jossa riittää aktiviteetteja ja toimintaa ympäri vuoden. Kurkkaa tapahtumakalenteria!

Asumisen mukavuutta Evijärvellä

Evijärveltä löydät viihtyisiä ja kodikkaita tontteja vakituiseen asumiseen ja vapaa-aikaan. Vesistöt ja rantamaisema luovat kunnasta kaiken ikäisille viihtyisän asuinpaikan ja vierailukohteen. Lue lisää

Kirjastopalvelut

Evijärvellä on tasokas kunnankirjasto, josta löydät lukemista joka lähtöön. Kirjastosta saat uutuuskirjat ja klassikot tietokirjallisuutta unohtamatta. Tule lainaamaan! Lue lisää

Klikkaa karttaa aktivoidaksesi sen

WebGarden Oy - Laadukkaat kotisivut, mainostoimisto

© Evijärven kunta 2018