Itseään suurempi kunta

Evijärven Kunta

ESIOPETUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN,
ESIKOULULAISEN AAMU- JA/TAI ILTAPÄIVÄHOITOON HAKEMINEN
KOULULAISEN ILTAPÄIVÄTOIMINTAAN HAKEMINEN

Lukuvuonna 2017-18 esiopetusta järjestetään koulupäivinä klo 8.30-12.45 Kirkonkylän ja Särkikylän kouluissa. Lahdenkylän koulun oppilaat ovat edelleen väistötiloissa Särkikylän koulussa.

Esiopetukseen ilmoitetaan vuonna 2011 syntyneet lapset.

Esikouluikäiset lapset ovat oikeutettuja päivähoitoon. Sivistystoimi järjestää Kirkonkylän esikoulussa iltapäivähoitoa sitä tarvitseville esikoululaisille klo 12.30-16.30 sekä aamuhoitoa tarpeen mukaan. Hoito on maksullista. Maksu määräytyy päivähoidon maksuperusteiden mukaisesti.

Evijärven kunta ostaa päivähoitopalvelut Kauhavan kaupungilta. Mikäli esikoululainen tarvitsee perhepäivähoitoa, sitä on haettava Kauhavan kaupungin ilmoittamalla tavalla.

Särkikylän koulussa ei järjestetä esikoululaisen aamu- ja/tai iltapäivähoitoa. Särkikylässä esikoulussa olevien tarvitessa hoitopaikkaa voidaan sitä hakea Kirkonkylän koulussa järjestettävästä hoidosta. Vaihtoehtoisesti esikoululainen voi osallistua mahdollisesti järjestettävään koululaisten iltapäivätoimintaan.

Lomakkeet esiopetukseen ilmoittautumiseen ja aamu/iltapäivähoitoon hakemiseen:

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Esikoululaisen aamu- ja/tai iltapäivähoitoon hakeminen

Koululaisen iltapäivähoitoon hakeminen

Ilmoittautumis- ja hakulomakkeet pyydetään toimittamaan perjantaihin 10.3.2017 klo 14.00 mennessä koulutoimistoon kunnantalolle tai postitse osoitteella: Evijärven kunta, Koulutoimisto, Viskarinaukio 3, 62500 Evijärvi.

Lisätietoja koulutoimistosta 044-7699210/Lappinen.

Sivistyslautakunta

Opintie esikoulusta lukioon

Evijärvellä voi käydä koko opintien esikoulusta lukioon. Evijärveltä on hyvä ponnistaa tulevaisuuteen. Toiminta-ajatus on: Tänään teemme yhdessä työtä huomista varten eilisestä ponnistaen. Lue lisää

Hyvä paikka yrittää

Pohjalainen yrittäjyys elää vahvana Evijärvellä. Kunnassa on monipuolinen ja vireä yritystoiminta. Yritteliäs asenne heijastuu myös kunnan toiminnassa ja kehittämisessä. Lue lisää

Evijärven Kunta

Tekemistä ympäri vuoden

Evijärveltä löydät tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Evijärvi on mahtava kesäkunta järviluonnon syleilyssä, jossa riittää aktiviteetteja ja toimintaa ympäri vuoden. Kurkkaa tapahtumakalenteria!

Asumisen mukavuutta Evijärvellä

Evijärveltä löydät viihtyisiä ja kodikkaita tontteja vakituiseen asumiseen ja vapaa-aikaan. Vesistöt ja rantamaisema luovat kunnasta kaiken ikäisille viihtyisän asuinpaikan ja vierailukohteen. Lue lisää

Kirjastopalvelut

Evijärvellä on tasokas kunnankirjasto, josta löydät lukemista joka lähtöön. Kirjastosta saat uutuuskirjat ja klassikot tietokirjallisuutta unohtamatta. Tule lainaamaan! Lue lisää

Klikkaa karttaa aktivoidaksesi sen

WebGarden Oy - Laadukkaat kotisivut, mainostoimisto

© Evijärven kunta 2018