Itseään suurempi kunta

Evijärven Kunta

Evijärven kunnan tonttikampanjassa on tänä vuonna tarjolla seitsemän tonttia keskustaajaman kaava-alueella Nissinkankaalla. Nissinkankaan asuntoalue myötäilee Evijärven keskustan pururataa, joten lenkille ja hiihtämään pääsee vaivattomasti omasta pihasta. Liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat houkuttelevan lähellä, kun lisäksi myös kuntosali ja urheilukenttä sijaitsevat ihan vieressä.

Kampanjatonttien koko on 1.974–2.383 m2. Tonttien hinta on 3 €/m2 + puuston arvo. Tonteilla on jo valmiina rakentamisen mahdollistava infra. Kampanja-aikana kunnalta kampanjatontin ostaville asuinkiinteistön rakentajille tarjotaan etuna ilmainen vesiliittymä (norm. 1.720 €+alv) sekä viemäriliittymä (norm. 1.800 €+alv). Näiden tonttien vesiliittymä sisältää liitoksen runkolinjaan, talosulkijapaketin ja vesimittarin asennustarvikkeineen. Tonttikampanja on käynnissä 31.8.2017 saakka.

Tonttikampanja koskee pysyvään asutukseen rakennettavia omakotitaloja, ei huvila- tai vapaa-ajan kiinteistöjä. Tonttikampanjan edut eivät koske jo rakentuneita kiinteistöjä tai käyttötarkoituksen muutoksia.

Sivukylille omakotitalon rakentava saa ilmaisen vesiliittymän (norm. 1.720 €+alv). Kampanjaedun edellytyksenä on sivukylille rakentavalle, että rakennuslupa ja vesiliittymäsopimus haetaan tämän vuoden aikana ja rakentamisen tulee käynnistyä viimeistään vuoden 2018 aikana. Mikäli rakentaminen ei käynnisty viimeistään vuoden 2018 aikana, vesiliittymäsopimus peruuntuu. Sivukylille rakennettavat vesiliittymät sisältävät talosulkijapaketin ja vesimittarin asennustarvikkeineen sekä talohaaran rakentamisen voimassa olevien sääntöjen mukaisesti 50 metrin etäisyydelle rakennuksen seinästä tai enintään 250 metrin päähän runkolinjasta.

Kampanjaan liittyen toteutetaan tonttipäivä sunnuntaina 9.4.2017 klo 12-16 Evijärven kunnantalolla. Vaalisunnuntaina pääsee tutustumaan myytäviin tontteihin myös paikanpäällä Nissinkankaalla.

Tavoitteena on tehostaa tonttien myyntiä ja markkinointia, sekä lisätä vakituisen ja vapaa-ajan asuntojen rakentamista koko kunnan alueella. ”Tonttikampanja on osa kuntastrategian toteutusta. Kampanjassa on tarjolla komeita pohjalaisia tontteja – hienossa ja hyväpohjaisessa metsämaisemassa Nissinkankaalla. Tule ja ihastu!”,kutsuu kunnanjohtaja Teemu Kejonen.

Lisätietoja:
kunnaninsinööri Tuomo Saari p. 044 7699 550
kunnanjohtaja Teemu Kejonen p. 044 7699 202
kehityssihteeri Sanna Syrjälä p. 040 7699 659

Opintie esikoulusta lukioon

Evijärvellä voi käydä koko opintien esikoulusta lukioon. Evijärveltä on hyvä ponnistaa tulevaisuuteen. Toiminta-ajatus on: Tänään teemme yhdessä työtä huomista varten eilisestä ponnistaen. Lue lisää

Hyvä paikka yrittää

Pohjalainen yrittäjyys elää vahvana Evijärvellä. Kunnassa on monipuolinen ja vireä yritystoiminta. Yritteliäs asenne heijastuu myös kunnan toiminnassa ja kehittämisessä. Lue lisää

Evijärven Kunta

Tekemistä ympäri vuoden

Evijärveltä löydät tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Evijärvi on mahtava kesäkunta järviluonnon syleilyssä, jossa riittää aktiviteetteja ja toimintaa ympäri vuoden. Kurkkaa tapahtumakalenteria!

Asumisen mukavuutta Evijärvellä

Evijärveltä löydät viihtyisiä ja kodikkaita tontteja vakituiseen asumiseen ja vapaa-aikaan. Vesistöt ja rantamaisema luovat kunnasta kaiken ikäisille viihtyisän asuinpaikan ja vierailukohteen. Lue lisää

Kirjastopalvelut

Evijärvellä on tasokas kunnankirjasto, josta löydät lukemista joka lähtöön. Kirjastosta saat uutuuskirjat ja klassikot tietokirjallisuutta unohtamatta. Tule lainaamaan! Lue lisää

Klikkaa karttaa aktivoidaksesi sen

WebGarden Oy - Laadukkaat kotisivut, mainostoimisto

© Evijärven kunta 2018